Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

12-14 вересня 2017 р.

Спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості,
Київ, Міжнародний виставковий центр

12-14 вересня 2017 р.

Україна, Київ,
Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

19-21 вересня 2017 року

XXIII Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

19-21 вересня 2017

Міжнародна спеціалізована виставка ,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

12-14 вересня 2017 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської промисловості,
Київ, Міжнародний виставковий центр

20 - 21 вересня 2017 р.

Науково-практична конференція,
Львів, смт. Брюховичі, вул. Івасюка 4, РГК "ШПАЦЕР"

21-22 вересня 2017 р.

Практична конференція з якості, безпеки, управління ризиками, сертифікації,
Київ, Пуща-Водиця, КГ «ПУЩА»
Новини
відомості про компанії, які виробляють м’ясні вироби, пропонують м’ясну сировину

20-21 вересня 2017 р. відбудеться XI міжнародна науково-практична конференція «Пакувальна індустрія (технічні рішення в рамках ініціативи Save Food»), яка відбудеться в готельно-ресторанному...

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
76
30.08.2017р.
«Пакувальна індустрія» — зустрінемось у Львові

20-21 вересня 2017 р. відбудеться XI міжнародна науково-практична конференція «Пакувальна індустрія (технічні рішення в рамках ініціативи Save Food»), яка відбудеться в готельно-ресторанному комплексі «Шпацер», що в смт Брюховичі під Львовом.

Організатори конференції «Клуб пакувальників», ІАЦ «Упаковка» та Українська академія друкарства завершують підготовку, інформуючи на сайті www.upakjour.com.ua, що на цей час учасниками конференції стали більше 60 фахівців, які представляють 35 фірм, компаній та організацій.

            Вже сформована програма конференції, яка передбачає заслухати 23 доповіді на чотирьох секційних засіданнях та провести круглий стіл з проблем українського законодавства у сфері упаковки та її відходів.

Відомо, що у світі третина харчової продукції псується та викидається. Про можливості пакувальної індустрії зменшити такі втрати будуть говорити у своїх виступах О.Александров (Dow), Г.Россіхін (Henkel), О.Козлов (DuPont), С.Казанцев (Immer Group), В.Кривошей (ІАЦ «Упаковка»). В їх виступах увага буде зосереджена на конкретних технічних рішеннях, застосування яких у виробництві пакувальних матеріалів та упаковки, збереже споживчі властивості харчової продукції та подовжить їх термін придатності.

            Проблемам розвитку полімерних пакувальних матеріалів та упаковки на їх основі присвячені доповіді С.Петренко (Техноком), П.Замотаєва (ХГ Консалтинг), О.Волощука (ЛБЮ-ТЕХ), О.Млинко (Львівська політехніка). Аналіз ринку, тенденції його розвитку та конкретні, інноваційні технічні пропозиції для інвестицій у розбудову технологій полімерної упаковки – основні теми їх доповідей.

            Про картон та упаковку з цього матеріалу планують говорити у своїх доповідях І.Регей (УАД), О.Микитенко (MCG), С.Терницький (УАД). Учасники конференції довідаються про новітні технічні рішення, аналіз світового та українського ринків та тенденції їх розвитку.

            Останнім часом особливу увагу набуває інформаційна функція упаковки, її художнє оформлення, сучасні цифрові технології її реалізації. Про проблеми дизайну упаковки, додрукарські та друкарські процеси планують надати інноваційну інформацію С.Гавенко (УАД), М.Бельський (Уніпринт), О.Дишлевий (DOW), С.Томіловський (KODAK), В.Шостя (НАОМА), Д.Ванага (Інститут полімерних матеріалів Латвії, м. Ріга).

Важливим є апаратурне забезпечення технологічних процесів пакування продукції. Про інноваційні проекти використання сучасної пакувальної техніки, тенденції їх розвитку та взаємні дії виробників обладнання та пакувальних матеріалів планують говорити у своїх доповідях О.Гавва (НУХТ), З.Начкебія (Базіс), М.Якімчук (НУХТ). По всім зазначеним вище актуальним питанням розвитку пакувальної індустрії очікується жвава дискусія.

            Для учасників конференції організатори підготували численні інформаційні матеріали, а на дружній товариській вечері їм буде презентована нова книга Валерія Кривошея «Упаковка в українських реаліях».

            До начала конференції залишилось ще 20 днів і у Вас ще є можливість стати її учасником. Поспішайте! Інформація для бажаючих: www.upakjour.com.ua; +38 044 517-23-23, 517-23-83;

E-mail: [email protected], [email protected], [email protected]

Організатори конференції




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.