Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію


Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

09-11 вересня 2014 р.

23 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, пр-т Перемоги, 40-Б, ВЦ "АККО Інтернешнл"
«Private Label-2014»

5 вересня 2014 р.

6-а Всеукраїнська практична конференція «Private Label-2014: Бізнес Private Label - бути в курсі спр,
Україна, Київ, пр-т Московський, 8

24-26 вересня 2014 р

ХХI Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24–26 вересня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка ,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24-26 вересня 2014 р

Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м. Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

7 - 9 жовтня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"

14-16 жовтня 2014 року

VII Міжнародний форум,
ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б)

28 - 30 жовтня 2014 р.

«МВЦ» Броварський проспект 15, Київ, Україна ,
XVIІ міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв
18.08.2014р. 08:00 - 05.09.2014р. 08:00
"Private Label-2014"
6-а Всеукраїнська практична конференція «Бізнес Private Label - бути в курсі справи», Україна, Київ, пр-т Московський, 8
18.08.2014р. 08:00 - 05.09.2014р. 08:00
"Private Label-2014"
6-а Всеукраїнська практична конференція «Private Label-2014: Бізнес Private Label - бути в курсі спр, Україна. Київ, пр-т Московський, 8
Новини
«Продсервіс-ІР» ─ відома компанія в Україні, яка займається переробкою вітчизняної плодово-овочевої сировини і продукції з її використанням. Про продукцію компанії ми запросили...

Змінилося місце проведення головних виставок харчової промисловості України «INPRODMASH & UPAKOVKA'2014».

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
25
22.08.2014р.
Український коньяк під загрозою: уряд скасував норму використання власних спиртів
Українські виноградарські господарства і підприємства первинного виноробства опинилися у глухому куті. З одного боку ― уряд припинив діяльність єдиної програми фінансової підтримки виноградарства (1,5-відсотковий збір на розвиток галузі). З іншого ― сировина, вироблена в 2013 році, залишилася без покупця через розірвання відносин з підприємствами Криму.

Про це кореспонденту «Агравері» повідомив Сергій Михайлечко, директор асоціації «Виноградарі та винороби України» (АВВУ).

«Одним з шляхів вирішення цих проблем є норма обов’язкового використання спирту власного виробництва або спирту, викуреного в Україні, адже виробництво коньячних спиртів потребує великої кількості винограду. На нашу думку, дана норма має надзвичайний потенціал для розвитку виноградарсько-виноробної галузі», ― сказав він.

Пан Михайлечко зазначив, що таким чином можна було хоча б частково вирішити сировинну проблему виноробної галузі та створити умови, які б стимулювали виноградарів до закладки нових виноградників. Він наголосив, що впровадження конкретного відсотку щодо власних спиртів повинно поступово збільшуватись відповідно до поточної економічної ситуації.

«Задекларована норма використання власних спиртів створює конкуренті умови для коньячних виробників повного циклу та підприємств, які займаються виключно розливом продукції з імпортної сировини. Такий підхід є економічно обґрунтованим, оскільки фінансові та часові затрати виробників повного циклу значно більші, ніж у "ботлерів"», ― сказав директор АВВУ.

Сергій Михайлечко вважає норму використання власних спиртів гарантією виробництва справжнього високоякісного «коньяку України».

«На жаль, уряд вкотре не врахував вагомі аргументи представників галузі та підтримав позицію комерсантів, які ставлять на меті не розвиток коньячного виробництва в Україні, а швидкий заробіток грошей», ― додав він.

На думку Ганни Горкун, виконавчого директора Першого Національного Виноробного Холдингу, мета скасування норми використання власних спиртів у виробництві коньяків ― знищити галузь і виноградарство.

«У будь-якій цивілізованій країні, якій пощастило мати власне виноробство, до виноградарства ставляться, як до національного здобутку. Тільки в нашій країні цей здобуток готові знищувати за примхою можновладців. Ми вклали у виноградарство та виробництво власної сировини не тільки мільйонні кошти, але й більш ніж 125 років кропіткої праці кращих спеціалістів. І зараз це виявляється нікому не потрібним. Будь-який цех, де розливають по пляшках дешеву сировину невідомого походження, намагаються поставити на один рівень з кращими виробниками України», ― вважає вона.

За словами пані Горкун, законопроект про скасування норми використання власних спиртів може мати тільки одне пояснення ― корупційність.

«Якщо його негайно не скасувати, врятувати галузь буде неможливо. На її відновлення у майбутньому буде потрібно не менш ніж 20 років та величезні кошти», ― додала Ганна Горкун.

Джерело: Agravery.com

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.