Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію


Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

09-11 вересня 2014 р.

23 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, пр-т Перемоги, 40-Б, ВЦ "АККО Інтернешнл"
«Private Label-2014»

5 вересня 2014 р.

6-а Всеукраїнська практична конференція «Private Label-2014: Бізнес Private Label - бути в курсі спр,
Україна, Київ, пр-т Московський, 8

24-26 вересня 2014 р

ХХI Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24–26 вересня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка ,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24-26 вересня 2014 р

Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м. Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

7 - 9 жовтня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"

14-16 жовтня 2014 року

VII Міжнародний форум,
ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б)

28 - 30 жовтня 2014 р.

«МВЦ» Броварський проспект 15, Київ, Україна ,
XVIІ міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв
18.08.2014р. 08:00 - 05.09.2014р. 08:00
"Private Label-2014"
6-а Всеукраїнська практична конференція «Бізнес Private Label - бути в курсі справи», Україна, Київ, пр-т Московський, 8
18.08.2014р. 08:00 - 05.09.2014р. 08:00
"Private Label-2014"
6-а Всеукраїнська практична конференція «Private Label-2014: Бізнес Private Label - бути в курсі спр, Україна. Київ, пр-т Московський, 8
Новини
Шановні колеги – учасники м’ясного ринку!

Змінилося місце проведення головних виставок харчової промисловості України «INPRODMASH & UPAKOVKA'2014».

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
149
24.07.2014р.
Мито на білоруське молоко допоможе українським виробникам посилити позиції на вітчизняному ринку — експерти

Введення Україною спеціального мита на білоруську молочну продукцію допоможе оздоровити вітчизняну молочну галузь. Виробники молока та переробники схвально оцінюють дії Уряду.

«Як показує митна статистика, за минулий рік Білорусія значно наростила поставки молочної продукції до України. На 60% і більше зросли надходження молока та вершків незгущених, кисломолочної продукції, молочної сироватки та сирів, — говорить аналітик агроконсалтингової компанії «Дикун» Руслана Бутило. — Такі темпи приросту є загрозливими для українських виробників молока та переробників. Будемо сподіватися, що введення мита зменшить кількість білоруської продукції на полицях наших супермаркетів».

Сподіваються на це й українські гравці ринку. Зменшення імпорту молочки з Білорусії допоможе їм збільшити присутність на вітчизняному ринку. На цьому, зокрема, в ексклюзивному коментарі ІА «Агравері» наголосила президент «Союзу молочних підприємств» Лідія Карпенко.

«Останні два роки ми намагалися пояснити на всіх рівнях центральної виконавчої влади, що необхідно вжити заходів щодо захисту внутрішнього ринку таких продуктів, як молоко питне, сметана, сир кисломолочний, йогурт, молочні консерви від аналогічної продукції, що надходить з Білорусії, обсяги якої в останні роки мали тенденцію до суттєвого збільшення. І нарешті введені обмежувальні заходи. До нас завозили продукцію, що має термін зберігання 4—5 днів, і така продукція реалізовувалась в МАФах. Уся реклама побудована на тому, що ці молокопродукти виготовлені за стандартами колишнього СРСР. Але ніхто не задумується про те, в яких умовах ця продукція перевозиться, зберігається та розмитнюється, яким є температурний режим її зберігання, особливо влітку. Такі умови завезення свіжих молочних продуктів не можуть гарантувати їх безпечність», — говорить вона.

Друге, на що вказує експерт, це те, що Україна в змозі повністю забезпечити внутрішній ринок власними молочними продуктами. В країні є сировина та наявні потужності переробних підприємств, що забезпечує їх якість та безпечність.

«Всім відомо, що в Білорусії перевиробництво молока і його реалізація в Україні значно вигідніша — за рахунок дешевої молочної сировини, виробництво якої субсидується білоруським урядом. Тому експорт білоруської молочної продукції в Україну дуже справно працює на користь іншої держави. Після девальвації гривні прибуток у білоруських експортерів знизився і обсяги імпорту дещо зменшилися порівняно з минулим роком. Сподіваємось, що після введення мита на ці види продукції їх експорт суттєво зменшиться, що сприятиме збільшенню вітчизняного виробництва свіжих молочних продуктів», — резюмує президент Спілки молочних підприємств України.

Нагадаймо, у відповідь на дискримінаційні дії Білорусії щодо українських кондитерських виробів Київ прийняв рішення ввести спеціальні мита щодо імпорту в Україну низки товарів.

Серед них: молоко та вершки, згущені та з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин, маслянка, коагульовані молоко та вершки, йогурт, кефір, масло вершкове та інші жири, вироблені з молока, молочні пасти. Рішення Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі набуде чинності 26 липня.

Джерело: Agravery.com

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.