Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію


Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

09-11 вересня 2014 р.

23 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, пр-т Перемоги, 40-Б, ВЦ "АККО Інтернешнл"

24-26 вересня 2014 р

ХХI Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24–26 вересня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка ,
м.Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

24-26 вересня 2014 р

Міжнародна Спеціалізована Виставка,
м. Київ ВЦ "КиївЕкспоПлаза" (вул. Салютна, 2-Б)

7 - 9 жовтня 2014 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської та хлібопекарської промисловості,
Україна, Київ, Виставковий Комплекс "АККО Інтернешнл"

14-16 жовтня 2014 року

VII Міжнародний форум,
ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-б)

28 - 30 жовтня 2014 р.

«МВЦ» Броварський проспект 15, Київ, Україна ,
XVIІ міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв
Новини
Шановні колеги – учасники м’ясного ринку!

Підтвердіть, що саме ваша продукція найсмачніша, на незалежному конкурсі! Компанії-учасники Дегустаційного конкурсу WorldFood Ukraine 2014 зможуть представити більше смачних і якісних продуктів...

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
1555
03.12.2010р.
Українці споживають більше 2 млн. т м’яса в рік

Сьогодні Україна практично забезпечує себе сировиною, в даному випадку говоримо про м’ясо. Про це під час прес-конференції в медіа-холі ІМК повідомив Голова Державного комітету ветеринарної медицини України  І.Ю. Бісюк.  

Під час зустрічі  з журналістами ряду телекомпаній, газет та інформаційних агентств йшлося  про рівні  безпечності харчових продуктів і, зокрема,  риби та продукції тваринного походження.   

Голова  Держкомветмедицини   І.Ю.Бісюк  поінформував представників  засобів  масової інформації,   що з метою забезпечення безпечності харчових продуктів тваринного походження служба ветеринарної медицини здійснює державний ветеринарно-санітарний контроль та нагляд за діяльністю потужностей (об’єктів) щодо забою тварин; виробництва, переробки та обігу необроблених харчових продуктів тваринного походження; неїстівних продуктів тваринного походження; державний контроль за готовою продукцією у процесі її виробництва на потужностях, які використовують необроблені харчові продукти тваринного походження, як сировину.  

В Україні налічується 3717 підконтрольних потужностей, на яких уведено посади уповноважених (офіційних) лікарів ветеринарної медицини, у тому числі м'ясопереробні – 1273, молокопереробні – 242, рибопереробні – 398, інші – 1804. На решті підприємств контроль здійснюють закріплені спеціалісти державних установ ветмедицини, а це 7908 суб’єктів господарювання.  

На сьогодні 26 державних лабораторій ветеринарної медицини (ДНДІЛДВСЕ, Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська регіональні, Київська, Маріупольська та Одеська міські державні лабораторії ветеринарної медицини) акредитовані в Національному агентстві з акредитації України на відповідність вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 "Загальні вимоги до компетентності випробувальних та калібрувальних лабораторій". Держкомветмедицини вживаються заходи щодо подальшого розширення галузі акредитації на відповідність вимогам ДСТУ ISO/IEC 17025:2006.  

Державний комітет ветеринарної медицини на постійній основі вживає заходи з метою розширення експорту української продукції тваринного походження до країн-членів Європейського Союзу.  

Як результат співпраці з ГД "САНКО" Рішенням Європейської Комісії від 11.06.2010 №2010/237/ЄС Україна включена до переліку третіх країн, які мають схвалені плани державного моніторингу щодо молока, яєць, меду, коней, свійської птиці та аквакультур.  

Це рішення є важливим етапом на шляху до отримання вітчизняними виробниками можливості постачати згадану продукцію до ЄС.  

В цілому спеціалістами державної служби ветеринарної медицини України проведено 540 обстежень закордонних переробних підприємств (в тому числі 184 підприємство країн ЄС), в 2009 році - 158 підприємств(з них 64 – м’ясопереробних, 16 – молокопереробних), з початку поточного року 47 (з них 18 – м’ясопереробних, 11 – молокопереробних). У цілому інспектування проводились у 39 країнах світу.  

Фахівцями ветеринарної медицини України, проведено аудит ветеринарних служб США, Австралії, Німеччини, Нідерландів. У ці дні триває аудит ветеринарної служби Республіки Польща. І.Ю.Бісюк  відповів на інші питання, що цікавили присутніх журналістів.

Джерело: Аграрний сектор України

Теги та ключові фрази
де найбыльше в украъны споживають мяса, споживання мяса українцями, розширення галузі акредитації в ветеринарній лабораторії, на франківщині споживають риби та мясо, українці споживають мяса, аналіз споживання харчових продуктів, результат реклами «Чернігівське. Споживай відповідально»., Галузь акредитації ДНДІЛДВСЕ харчових продуктів, червня 2011 року новини м ясопереробної індустрії, мясо-рибні цехи україни статті
Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами
 Реклама: |
При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.