Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Виставки
Виставки

13-16 вересня 2011 року

12-та спеціалізована міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

13-16 вересня 2011 року

20-та спеціалізована міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової промисловості,
Україна, Київ, МВЦ, Броварський пр-т, 15

7 - 10 червня 2011 р.

Київ, Україна,
Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15

15 - 17 березня 2011 р.

Україна, Київ,
Міжнародний виставковий центр, Броварський пр-т, 15

23 - 25 лютого 2011 р.

Україна, Київ,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2 Б
18
02.12.2010р.
У Львові створено Міжнародну академію наук ягідництва

За ягідництвом – майбутнє. Журнал Forbes оголосив ягоди найціннішими для здоров’я людини продуктами харчування.. Маючи деякі напрацювання в селекції, розробці технологій розсадників і ягідників, науковці організували Міжнародну академію наук ягідництва.

Метою академії є розвиток ягідництва на території України. Академіки вірять, що інноваційні розробки нових сортів прославлять Україну у всьому світі і дадуть початок масштабному розвитку ягідництва.

«Сподіваюсь, що Україна, яка має різноманітні агрокліматичні умови, зацікавить іноземних науковців і підприємців для спільних наукових розробок і виробництва нових життєво важливих продуктів харчування», - зазначив засновник та президент Академії Євген Галатович.

Міжнародна академія наук ягідництва започатковує електронну газету «Ягідник». Газета виходитиме щомісяця. Постійними рубриками будуть новини про діяльність Академії, досягнення членів, цікаві статті про ягоди, інша корисна інформація.

«Авторами газети  є академіки Міжнародної академії наук ягідництва, практикуючі науковці, молоді вчені. Проте статті будуть доступні усім зацікавленим», - розповіла головний редактор газети «Ягідник» Христина Савицька.

Джерело: Аграрний сектор України



Додати до закладок Підписатись Версія для друку

Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   


Останні новини

03.12.2010р.

Українці споживають більше 2 млн. т м’яса в рік

Сьогодні Україна практично забезпечує себе сировиною, в даному випадку говоримо про м’ясо. Про це під час прес-конференції в медіа-холі ІМК повідомив Голова Державного комітету ветеринарної медицини України І.Ю. Бісюк.

 
03.12.2010р.

Европа может отказаться от украинского рапса

В прошлом году украинские аграрии заработали на экспорте семян рапса в ЕС более полумиллиарда долларов. Однако уже в следующем году они могут существенно сократить свое присутствие на европейском рынке и, соответственно, уменьшить свой доход. Виной тому новые требования к рапсу, поставляемому в ЕС с 1 января 2011 года, пишет "Инвестгазета".

 
02.12.2010р.

В 2010 году экспорт бахчевых из Украины вырос в 2 раза

Украина обладает большим экспортным потенциалом в торговле плодоовощной продукцией. На сегодняшний день страна уже является нетто-экспортером бахчевых и нетто-экспортером черешни. В текущем году был экспортирован рекордный объем бахчевых.

 
02.12.2010р.

Соціально важливі харчі подешевшають - АМКУ

Антимонопольний комітет зобов'язав 10 найбільших торговельних мереж знизити роздрібні ціни на молочні продукти і м'ясо птиці адекватно зменшенню оптових цін виробниками, з якими укладені договори на поставку цієї продукції.

 
02.12.2010р.

У Львові створено Міжнародну академію наук ягідництва

За ягідництвом – майбутнє. Журнал Forbes оголосив ягоди найціннішими для здоров’я людини продуктами харчування. Маючи деякі напрацювання в селекції, розробці технологій розсадників і ягідників, науковці організували Міжнародну академію наук ягідництва.

 


При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.