Закрити

 

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Це найбільш повні і достовірні дані про учасників вітчизняного молокопереробного ринку України.

Україна отримала 2 срібні медалі за ігристі вина бренда ARTWINERY: ARTWINE біле брют натюр (вінтаж 2014 року) та GRAND ARTINERO біле брют (вінтаж 2015) на щорічному конкурс London Wine Competition.

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

43
14.05.2019р.
Українські ігристі вина визнано одними з найкращих в світі
Україна отримала 2 срібні медалі за ігристі вина бренда ARTWINERY: ARTWINE біле брют натюр (вінтаж 2014 року) та GRAND ARTINERO біле брют (вінтаж 2015) на щорічному конкурс London Wine Competition.

Про це повідомляє agroperspectiva.com

«Цьогоріч ми вперше брали участь у London Wine Competition. Ми вирішили представляти високому міжнародному суддівству наші новинки. В умовах сучасного конкурентного ринку недостатньо просто виробляти якісне вино, споживачі очікують, що воно матиме привабливий вигляд і найкраще співвідношення ціни та якості. Ми пишаємося тим, що вина ARTWINERY отримали таку високу комплексну оцінку на конкурсі вин у Лондоні», ― говорить Ігор Толкачов, генеральний директор компанії ARTWINERY.

За підсумками конкурсу Україна отримала 2 срібні медалі за ігристі вина бренда ARTWINERY: ARTWINE біле брют натюр (вінтаж 2014 року) та GRAND ARTINERO біле брют (вінтаж 2015). Також ми здобули 3 бронзові медалі за вина ARTINERO біле брют, GRAND ARTINERO рожеве брют і ARTWINE рожеве брют.

Джерело: Agravery.com




Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Підписатись



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



 22/04/2019
62