Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 
Теги портала
Теги портала
Вы еще не пробовали искать информацию по тегам?
У нас это удобно
Компания Профітекс - Сервіс
Компания Профітекс - Сервіс
Дата последнего логирования: 27.12.2018
Компанию проверено

Профітекс - Сервіс
Украина, Киевская обл.

О продукции
Отделы и представительства
Дата регистрации: 16.05.2018 Просмотров: 73 - За 30 дней / 384 - Всего
17.12.2018р.

Посудомийна машина Вашої мрії Winterhalter

Шлях до Вашої індивідуальної посудомийної машини.

10.12.2018р.

4 дня приготування, 7 днів роботи від Vision Coldline

СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ VISION - це результат 3-річних досліджень компанії Coldline, нове покоління універсальних машин, що використовують передові сучасні технології. VISION дозволяє регулювати температуру від -40 ° C до + 35 ° C, вологість від 40% до 95%, інтенсивність вентиляції від 30% до 100%. Це машина-новинка, яка одна може виконувати неймовірну кількість різних операцій.

06.12.2018р.

Modular пароконвекційні печі Pratika multi-K line

Гастрономічна піч для досягнення максимальної продуктивності з мінімальними габаритами. З шириною всього лише 52 см, печі Pratika multi-K line підходять для кожної кухні.

06.12.2018р.

Метод приготування Sous-Vide. Цілі та переваги.

Суть методу приготування їжі Sous - Vide (Сувид) полягає в рівномірному нагріванні їжі без зайвого прожарювання і збереження оптимальної готовності для отримання соковитості продуктів.

27.11.2018р.

Майстер - клас "SOUS VIDE. Від базових знань до інноваційних технік"!

Команда PROFITEX спільно з партнером FONTEGRO запрошують всіх на майстер - клас "SOUS VIDE. Від базових знань до інноваційних технік"!

31.10.2018р.

Команда PROFITEX запрошує на Четвертий щорічний FONTEGRO EXPO 2018 у рамках FoReCH 2018!

FONTEGRO EXPO 2018 - спільний проект компанії PROFITEX і конгресу шеф-кухарів FONTEGRO, що пройде в рамках виставки FoReCH 13-15 листопада в Києві (м. Лівобережна, Міжнародний Виставковий центр).

16.10.2018р.

Піч Mychef Evolution - неперевершені страви для кожної професійної кухні

Mychef поважає те, що поважаєте Ви. Mychef докладає всіх зусиль для того, щоб зрозуміти потреби професіоналів, які працюють в сфері готельного бізнесу.

05.10.2018р.

Відроджуємо унікальні технології хлібопечення в Україні з Profitex!

«За останні десятиліття дуже багато технологій, рецептів і технік хлібопечення було забуто або втрачено і зараз прийшов час для їх відродження».

28.09.2018р.

Конвекційні печі Eurofours - нехай Ваша уява не знає меж!

Конвекційні печі - це частина історії компанії Eurofours. Це витоки компанії, її сьогодення і майбутнє. П'єр Лансло, творець компанії, був першим, хто надав світу конвекційні печі, які стали еталоном якості і показником високої майстерності в розумінні пекарів. Саме тому вже більше 30 років Eurofours займає лідируюче місце у виробництві конвекційних печей. Філософія компанії Eurofours грунтується на 2-х основних ідеях: зберегти майстерність і історично накопичений досвід, не перестаючи впроваджувати інновації, що відповідають бажанням клієнтів.

28.09.2018р.

Унікальна можливість від PROFITEX GROUP - навчання у експертів в приготуванні піци на базі школи MORETTI LAB в Італії!

Партнер PROFITEX ГРУП, виробник зі світовим ім'ям - MORETTI FORNI оголосив розклад одноденних семінарів - WORKSHOP MORETTI LAB, на яких італійські експерти розкриють всі секрети приготування популярної італійської випічки.

14.09.2018р.

ROLLMATIC - хліборізки і тісторозкатувальні машини для хлібопекарського, кондитерського виробництва і піцерій

Компанія Rollmatic була заснована на північному сході Італії. Уже понад тридцять років сталості, самовідданості і постійного експериментування дозволили Rollmatic завоювати престижне місце на італійському і світовому ринках, на який вона експортує більшу частину продукції.

14.09.2018р.

Neapolis в дії. Результати тестування піца - печі Neapolis від Moretti Forni

Технологічна група компанії Profitex Україна провела перший тестовий запуск печі Neapolis від італійського виробника Moretti Forni

Теги и ключевые фразы
фінішне обладнання, машини хімчистки, професійні пральні машини, оборудование для кухни отеля, оборудование для HoReCa, оборудование для фаст-фуда, оборудование для кафе, оборудование для ресторана, профессиональное прачечное оборудование, професійне кухонне обладнання


Предложения, которые могут Вас заинтересовать

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.