Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
1760
26.03.2015р.
Україна скорочує виробництво соків

У порівнянні до лютого 2014 року, обсяги складали 22,7 тисяч тонн, що на 37% більше ніж у лютому поточного поточного року.

Так, за даними Держстату, виробництво соків фруктових та овочевих у січні становило 15,7 тис. тонн,  а  в лютому спад відбувся до рівня 14,2 тисяч тонн.

Виробництво сумішей соків фруктових та овочевих січня 2014 порівняно до січня 2015 майже не зменшилося, а от в лютому 2015 в порівнянні із лютим 2014- им зменшення істотне — 13,7 тисяч тон проти 20,7 тис тонн.

Як, припускають аналітики компанії «Дикун» на зменшення обсягів виробництва соків вплинуло кілька чинників.

«Один із них — це закриття ринку Росії, який був основним для експорту. А інший - загальне зубожіння українців на фоні девальвації гривні, купівля соків витісняється із споживчого кошика українців. Ті ж споживачі, для кого цей продукт є важливим, переходять на власне виробництво», — зауважила керівник аналітичного відділу компанії «Дикун» Руслана Бутило.

Джерело: Agravery.com

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.