Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
1849
08.10.2014р.
Україна та Молдова домовляються за скасування екологічного збору з імпортерів пива та соків

Україна обговорила з Молдовою можливе скасування екологічного збору з імпортерів пива та соків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Зокрема, в Києві відбулася зустріч заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України, торгового представника України Валерія П'ятницького з послом Молдови в Україні Іоном Стевіле. На зустрічі П'ятницький повідомив, що між Україною і Молдовою необхідно активізувати двосторонній діалог, оскільки обидві країни рухаються в напрямку євроінтеграції.

При цьому П'ятницький зазначив, що українську сторону найбільше цікавить врегулювання питання щодо екологічного збору, який справляється у Молдові на продукцію в упаковці tetra-pack, досвід Молдови в контексті запровадження обмежень з боку третіх країн експорту товарів з Молдови; обмін досвідом щодо подальшої роботи з реалізації Угоди про асоціацію з ЄС.

«Нас теж дуже цікавлять торгові питання, просування на шляху євроінтеграції», — зазначив Стевіле.

З огляду на майбутні вибори до парламенту, які мають відбутися в обох країнах з різницею приблизно в місяць, сторони домовилися активізувати двосторонній діалог на початку наступного року, шляхом проведення спільних консультацій на рівні міністерств економік двох країн, а також проведення  чергового засідання Комісії з торговельно-економічного співробітництва у першій половині 2015 року.

Джерело: Agravery.com

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.