Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
3880
14.11.2011р.
Український ринок соку за результатами 2011 року може скоротитись на 10%

Український соковий ринок може скоротитись за підсумками 2011 року на 10% в натуральному вираженні. Такий прогноз озвучила Оксана Казанчук, директор по маркетингу групи компаній Т.В.Fruit, керівник проекту Galicia.

"Ринок скорочується. За різними оцінками, падіння за підсумками 2011 року може становити близько 10%", - сказала вона. В минулому році ринок соку в Україні скоротився майже на стільки ж.
Раніше на скорочення споживання соків в Україні звертав увагу Кестусіс Сліузас, генеральний директор "Тетра Пак Україна", яка виготовляє упаковку зокрема для даної категорії продуктів. "Зменшення об'ємів виробництва в більшій степені торкнулись категорії соків, оскільки сік не являється продуктом першої необхідності і люди скоротили витрати на його покупку", - каже Кестусіс Сліузас.
Він відмітив, що в 2008 році споживання соків в Україні становило близько 14 літрів на душу населення, а в цьому році воно знизилось до 11 літрів: "Подальше зменшення споживання соків стало неприємним сюрпризом в цьому році. Можливо, до кінця року показник трохи зміниться, але росту ринку, на який всі сподівались, не відбулось". Він припустив, що зменшення попиту може бути пов'язано із ростом витрат населення, в тому числі й скороченням спрощеної системи оподаткування: "Ми прогнозуємо, що в наступному році споживання соків може поверутись на на рівень 2009 року, але це буде залежати від цілого ряду факторів".
При цьому підкреслив, що об'єм споживання напоїв в Україні все ще відстає від європейського, де показник споживання на душу населення перевищує 20 літрів, і таким чином, у ринку є суттєвий потенціал росту.

Джерело: АПК-Інформ: овочі та фрукти

Теги та ключові фрази
ринок соків 2012-2013, Аналіз_ринку_соків_в_Україні 2012-2013, аналіз ринку соків в україні 2012, ринок упаковки соків 2009 2010 2011 2012, Ринок соків України, аналіз ринку соків, Розподіл ринку соків України 2012 рік, стан ринку соку характеристика, споживання соків в Україні, ринок соків в україні 2011
Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.