Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
3177
08.07.2011р.
Світові ціни на продукти зросли за рахунок рису і цукру
Це на 39% вище показника червня 2010 року і на 4% нижче від рекордного за увесь час досліджень показника в лютому 2011 року, коли він склав 238 пунктів. 
Зростання цін було обумовлене переважно подорожчанням рису і цукру, зазначається у дослідженні.
Зокрема, ціновий індекс на зернові досяг позначки 259 пунктів, що на 1% нижче за рівень травня, але на 71% вище від рівня червня 2010 року.
Поліпшення погодних умов в Європі і збільшення пропозиції зерна після скасування заборони на експорт до Росії знизили ціни на ринку.
Незважаючи на це, ситуація на ринку кукурудзи залишалася напруженою внаслідок низької пропозиції 2010 року і сталих вологих погодних умов в США. 
Ціни на рис у червні переважно росли, відображаючи високий імпортний попит і підвищення експортних цін у найбільшому експортері рису в світі - Таїланді,.
Ціновий індекс FAO на цукор зріс у червні на 14% порівняно з травнем, досягнувши 359 пунктів, перебуваючи, однак, на 15% нижче від рекордного рівня в січні. 
Зокрема, виробництво цукру в Бразилії, яка є найбільшим виробником цукру в світі, прогнозується на більш низькому рівні, ніж торік.
Індекс на молочні продукти в червні залишився на незмінному рівні (231 пункт) в порівнянні з травнем. 
Ціни на м'ясо досягли позначки 180 пунктів, що трохи вище травневого показника через рекордне зростання цін на м'ясо птиці на 3%, проте деякого зниження цін на свинину.
FAO прогнозує, що в 2011/12 маркетинговому році в світі буде вироблено 2,313 млрд. тонн зернових, що на 3,3% вище обсягу минулого сезону і на 11 млн. тонн вище в порівнянні з обсягом, прогнозованим FAO 22 червня. 
Світове споживання в сезоні 2011/12 виросте на 1,4%, досягнувши 2,307 млрд. тонн, що на 5 млн. тонн нижче за прогнозований обсяг виробництва. 
Світові запаси зернових в кінці сезону в 2012 році перевищать їх обсяг на початку сезону на 6 млн. тонн. 
У той час, як запаси пшениці і рису будуть достатніми, запаси фуражних зернових, зокрема кукурудзи, залишатимуться на низькому рівні.

Джерело: Економічна правда

Теги та ключові фрази
зросли домашний секс, ціни на продукти, купить в києві шафу металеву канцелярську
Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.