Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
3190
30.12.2010р.
Експорт алкоголю шляхом повітряного сполучення спростять

Державна митна служба України ініціює скасування узгодження з нею експорту алкоголю з України за допомогою повітряного сполучення. Відповідний проект постанови Кабінету Міністрів розміщений на сайті Держмитслужби.

 

Так, відомство пропонує внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України N1241 від 6 листопада 1997 р. Згідно з проектом, кожну відправку спирту етилового та алкогольних напоїв, що експортуються, через пункти пропуску для повітряного сполучення, не потрібно буде погоджувати з Державною митною службою.

 

Даний проект постанови, відзначають автори документа, розроблений з метою спрощення процедури перетину державного кордону України спирту етилового та алкогольних напоїв, що вивозяться повітряним транспортом.

 

Прийняття запропонованих змін, у свою чергу, буде сприяти, за їхніми словами, реалізації прав і можливостей українських підприємств — виробників спирту етилового та алкогольних напоїв, вільно і на власний розсуд, виходячи з міркувань економічної доцільності, визначати маршрути перевозок товарів і відповідно збільшувати обсяги зовнішньоекономічних операцій.

 

Нагадаємо, сьогодні до переліку пунктів пропуску для повітряного сполучення, через які дозволяється вивезення спирту етилового та алкогольних напоїв, що експортуються:Бориспіль, Вінниця, Гостомель, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир-Озерне, Івано-Франківськ, Кіровоград, Львів, Миколаїв, Одеса, Сімферополь, Ужгород, Харків.

Джерело: ВКурсе.ua

Теги та ключові фрази
експорт алкоголюю україни, експорт алкоголю україни 2011, експорт алкоголю з україни, експорт алкоголю 2011 з україни, експорт алкоголю в україні, постанова КМУ №114 від 16.02.2011р, тов асс украина, b контакті, експорт алкоголю, харчова промисловість італії
Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.