Закрити

  Авторизация

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 




Новости
Завдяки цьому майданчику ми хочемо бути ще ближче до своїх читачів, клієнтів, партнерів, технологів і виробників у цьому сегменті ринку.

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статьи

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
2190
29.08.2014р.
До уваги всіх фахівців харчової індустрії!
Змінилося місце проведення головних виставок харчової промисловості України «INPRODMASH & UPAKOVKA'2014». 

Заходи відбудуться у Виставковому центрі «АККО Інтернешнл» за адресою: Київ, проспект Перемоги, 40-Б (парк ім. О.С.Пушкіна). 

На виставці INPRODMASH демонструватиметься обладнання, інвентар, матеріали, інгредієнти для різних галузей: м'ясної, молочної, масложирової, кондитерської, бакалійної, консервної і т.д. Також тут будуть представлені технології виробництва і зберігання кулінарної продукції та напівфабрикатів, пропозиції щодо автоматизації виробництв, логістичні рішення та багато іншого. 

В експозиції виставки UPAKOVKA будуть представлені сучасні пакувальні технології та обладнання як для великих, так і для невеликих виробництв, а також лінії для підприємств торгівлі та громадського харчування. 

Свою продукцію демонструватимуть лідери харчового машинобудування з України, Нідерландів, Німеччини, Італії, Литви, Росії та інших країн. Серед учасників такі компанії як Matimex, Omag SRL, Petruzalek, IKA Werke, CSB-System AG, Kometos OY, Baader GmbH, Logrus, ТД «Наша» та інші. 

INPRODMASH & UPAKOVKA - це ефективні можливості для активізації бізнесу.
Теги и ключевые фразы

Більше новин за тегами


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Добавить в закладки Підписатись Версия для печати



Комментариев нет, будьте первыми и начните дискуссию


   



Предложения, которые могут Вас заинтересовать
Більше пропозицій за тегами

При использовании материалов ссылка на www.harchovyk.com (для интернет ресурсов с гиперссылкой) обязательна.