Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Найнеобхіднішим продуктом життєдіяльності організму є вода. Вода джерело життя і здоров'я людського організму. Крім того, невід'ємними товарами дому та офісу є корисні напої такі, як смузі...

Ваш продукт вартий визнання! Тому запрошуємо усіх виробників якісних продуктів харчування та напоїв до участі українському міжнародному дегустаційному конкурсі, який пройде 26.01.2021р.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
23024
14.05.2020р.
Спільнота м'ясної індустрії. ДОЛУЧАЙТЕСЬ!

Шановні учасники м’ясопереробного ринку!

 

Команда галузевого журналу М’ясна індустрія (сегмент В2В) після 15 років успішної роботи на українському ринку спеціалізованих друкованих видань у доволі нелегкий для усіх час, скеровує свої зусилля у розвиток онлайн-ресурсу – сайту М’ясна індустрія (https://mi.harchovyk.com) – спеціалізованого майданчика для усіх учасників м’ясопереробного ринку.

Завдяки цьому майданчику ми хочемо бути ще ближче до своїх читачів, клієнтів, партнерів, технологів і виробників у цьому сегменті ринку. Онлайн-платформа, без сумніву, зближує з читачем, адже у лічені хвилини дає змогу швидко і якісно донести усю необхідну інформацію. Для Вас буде зібрано усі найсвіжіші та актуальні матеріали, які можуть знадобитися технологу, працівнику, виробнику чи продавцю, який дотичний до м’ясопереробної галузі.


-- 
Долучайтесь на наші канали: 







Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку





   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.