Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

17-19 березня 2020 року

Україна, Київcька обл.,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза": вул. Амстердамська, 1, Березівка, Київcька обл.

14 - 16 квітня 2020 р

Україна, Київ,
Міжднародний Выставковий Центр (МВЦ) м.Київ, Броварськой пр-т, 15

08-10 вересня 2020 р.

Україна, Київ,
Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

08-10 вересня 2020 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської промисловості,
Київ, МВЦ Броварський проспект,15

08-10 вересня 2020 р.

Спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості,
Київ, Міжнародний виставковий центр
Новини
З нагоди цієї визначної події , редакція усім нашим новим передплатникам, які оформлять передплату з лютого 2020 року на цей рік, отримають знижку 20%.

Європа бореться з глобальним потеплінням, а постраждати можуть українські аграрії.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
14
21.02.2020р.
Interpack’2020. Імпульси розвитку галузі

З 7 по 13 травня у виставці Interpack (м. Дюссельдорф ) візьмуть участь близько 3 тисяч експонентів з 60 країн світу, представників галузей виробництва продуктів харчування, напоїв, кондитерських і хлібобулочних виробів, а також фармацевтичної й косметичної промисловості, індустрії непродовольчих споживчих і промислових товарів. Заплановано майже 150 заходів, семінарів і виступів.

Тренди Interpack 2017: цифровізація, індустрія 4.0 і екологічність

Топ-трендом на стендах багатьох експонентів минулої виставки була тема цифровізації виробничих процесів на шляху до «Індустрії 4.0». Зокрема, мережеві технології дозволяють налагодити виробництво персоналізованої упаковки чи гарантувати безперебійне відстеження товарів. Модульна конструкція пакувального устаткування та виробничих ліній, а також цифрові концепції керування дають змогу відіграють важливу роль у зниженні складності виробництва й досягненні максимальної гнучкості при зміні об'ємів партії, продукції, що випускається. Компанії-учасники продемонстрували свої розробки для підвищення ресурсоефективності як щодо використовуваних пакувальних матеріалів із ще більш тонкими стінками, так і щодо виробничих процесів.

Тема «Індустрія 4.0» була представлена актуальними інноваціями. Серед інших, особливою популярністю користувалася демонстраційна установка "smart4i", яка виробляла й упаковувала зовнішні акумулятори з індивідуальним дизайном. При цьому цифровим став не лише увесь робочий процес - від онлайн-замовлення до функції зворотного відстеження, але й виробництво самої установки, яку було розроблено за дуже стислий термін за допомогою віртуального близнюка…

SAVE FOOD і innovationparc

SAVE FOOD – цей сегмент, пов'язаний із недбайливими втратами продуктів харчування, представляли багато компаній. Було продемонстровано увесь потенціал пакувальної промисловості й суміжних технологій.

Тема SAVE FOOD на Interpack’2020 вийде за межі виставкової площі interpack – тепер різні заходи, мета яких – скорочення втрат і нераціональні витрати продуктів харчування – будуть відбуватися в самому Дюссельдорфі, залучаючи тим самим громадськість.

«Життя без упаковки?»

Нова конференція «Life without Packaging?» на Interpack’2020 буде присвячена темі пакування, стратегіям сталого розвитку, охорони довкілля, скороченню харчових відходів і питанням гігієни і проходитиме у формі дискусії з різними точками зору. Серед спікерів – фахівці зі світовим іменем і провідні представники індустрії.

Тиждень стартапів

Вперше паралельно з Іnterpack’2020 у місті пройде тиждень стартапів – форум, де зустрінуться розробники, стартапери, постачальники інновацій, товарів і послуг у сегменті майбутнього упаковки.

За матеріалами прес-служби іnterpack

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • іnterpack


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.