Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Виставки
Виставки

17-19 березня 2020 року

Україна, Київcька обл.,
Виставковий центр "КиївЕкспоПлаза": вул. Амстердамська, 1, Березівка, Київcька обл.

14 - 16 квітня 2020 р

Україна, Київ,
Міжднародний Выставковий Центр (МВЦ) м.Київ, Броварськой пр-т, 15

08-10 вересня 2020 р.

Україна, Київ,
Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

08-10 вересня 2020 р.

Міжнародна спеціалізована виставка кондитерської промисловості,
Київ, МВЦ Броварський проспект,15

08-10 вересня 2020 р.

Спеціалізована виставка хлібопекарської промисловості,
Київ, Міжнародний виставковий центр
Новини
З нагоди цієї визначної події , редакція усім нашим новим передплатникам, які оформлять передплату з лютого 2020 року на цей рік, отримають знижку 20%.

Європа бореться з глобальним потеплінням, а постраждати можуть українські аграрії.

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
169
13.01.2020р.
«Альфа-хліб» і «Semix»: тандем професіоналізму та стабільної якості

19 листопада у Львові вітчизняна компанії «Альфа-хліб» представила для своїх гостей – виробників Західної України продукцію, технології чеської компанії «Semix». Відвідувачам продемонстровали найпопулярніші позиції в асортименті, трендові продукти та як правильно їх застосовувати у рецептурах.

Відгуки про семінар організаторів та відвідувачів.

Василь МАДЯР, директор компанії «Альфа-хліб»:

– Наша компанія є офіційним дистриб’ютором чеської компанії «Semix». Асортимент цього виробника є дуже широким. Ми ж вирішили для наших гостей представити новинки, які мають найбільший попит на ринку. Найбільш популярними на ринку є зернові хліба різних видів із вмістом унікальних пророщених продуктів, а також підготовлених за особливими технологіями, що дозволяє покращити засвоєння всіх поживних речовин. Також великої популярності набувають солоні начинки із різними оригінальними смаками – шпинату, сиру, м’якого сиру «Моцарелла», соусу «Бешамель», тощо.

Семінар, який ми організували є корисний тим, що гості мають змогу не лише ознайомитися заочно з позиціями у каталозі, а й побачити як виглядає та чи інша суміш, як її використовувати, у яких пропорціях, як правильно проводити замішування, випікання… Наші технологи розказують, показують, навчають усього, що знають самі. Крім того, нададуть відповіді на всі запитання.

Наступного року плануємо низку семінарів, які будуть відбуватися Львові та Києві. Хочемо їх присвятити як європейським продуктам, так  і власному асортименту виробництва, яке зараз активно представляємо.

Наприклад, на весняній виставці ми будемо не лише приймати участь у експозиції, а також проводити цікаві майстер-класи. Адже наш ринок як ніколи відкритий до експериментів і використання чогось нового і якісного особливо, що стосується здорового харчування.

 

Єва ДУБІНСЬКА, представник компанії «Semix» (Чехія):

– Ми не одноразово бували у Києві, а на семінарі у Львові – вперше. Дуже задоволені, бачимо інтерес виробників до продуктів «Semix». Основна мета цього семінару – це ознайомити пекарів і кондитерів з асортиментом, навчити їх використовувати наші хлібопекарські суміші у виробництві, враховуючи усі технологічні нюанси.

Наша компанія спеціалізується на виробництві оригінальних сумішей для хліба та кондитерських виробів, зернових посипок, сухих начинок як фруктових, так і солоних. З багатьма  продуктами компанії «Semix» виробники вже знайомі, їх на ринку України пропонує компанія-партнер «Альфа-хліб». На цьому заході ми вирішили представити новинки, які є дуже популярними в Європі.

Велике зацікавлення в українських гостей викликають сухі начинки з різними оригінальними смаками і солоними, і солодкими, а також зернові хліба, що містять  унікальні для ринку пророщені продукти. Ці хліба готуються  без використання дріжджів та борошна, що значно підвищує їх харчову та поживну цінність.

Крім хлібопекарських сумішей, компанія «Semix» займається переробкою маку та виготовляє макові начинки. Завдяки процесу термічної обробки наш мак стабілізують, що унеможливлює його подальше прогіркання, а отже збільшується термін зберігання.

Прагнення отримувати корисні, здорові продукти високої якості мотивують нас на створення цікавих позицій асортименту.

– Пані Єво, наскільки український ринок перспективний для компанії «Semix»?

– Як на мене, то український ринок відкритий, готовий щось нове пробувати, видозмінюватися. Мається на увазі, як невеликі пекарні, або пекарні і цехи при супермаркетах, так і потужні хлібозаводи. Дуже тішить, що йде гарний зворотній зв'язок, люди цікавляться новинками і мають велике бажання чимось здивувати ринок.

Якщо йдеться про зернові хліба, то тут бачу велику перспективу. Попит на наші зернові суміші дуже великий, особливо якщо говорити про мережеві пекарні, крафтових виробників.

Зараз активно розвиваються малі пекарні, а ми всіляко намагаємося їм допомогти і заохотити. Хочемо, щоб аудиторія побачила, що не варто боятись і пробувати щось нове. Для того і робимо ці конференції, семінари, вчимо, розказуємо, показуємо.

Сподіваюся, що ми стали корисними для виробників і змогли надати всю вичерпну інформацію.

 

Олена ЛАХМІТЬКОВА, керівник західного регіону компанії «Альфа-хліб»:

– На наш семінар завітали виробники Західної України: «Рум’янець», «Дельта-98», «Каравайко», а також багато представників приватних супермаркетів.

Семінар складався умовно з двох етапів: перший - це ознайомлення з новинками, розповідали про них технологи компаній «Альфа-хліб» і «Semix», а другий – безпосередньо приготування та дегустація виробів. Найбільше наших гостей зацікавили такі продукти як пророщені зерна і бобові продукти, суміші для випікання з цільнозерновим та льняним борошном, печиво кокосове, посипки зернові та інші позиції.

Сподіваюся, що він буде корисний нашим гостям.

 

Приватна пекарня «Гастроном-«Центральний»:

– Ми невелика пекарня, відкритого типу. Печемо найпоширеніші позиції виробів. Зараз у нас у планах відкриття ще одного цеху, де ми хочемо нарізати і упаковувати хліб.

З асортиментом компанії «Альфа-хліб» ми працюємо вже давно, маємо представлений хліб «Грецький», «Vita-мін», «Орландо» і «Паприкаш» на сумішах цієї фірми. Ми побачили, що дані позиції дуже добре зарекомендували себе у наших покупців. Цим хлібом постійно цікавляться, його купують, тому ми вирішили, що потрібно знову пробувати щось нове, звісно з допомогою фахівців цієї компанії.

На семінар приїхали, щоб побачити новинки у асортименті, подивилися як випікають хліб зерновий, бо нам він не вдавався таким як би ми хотіли. Тут з допомогою технологів і їх корисним порадам, хочемо виправити наші помилки, навчитися чогось нового і цікавого.

Підготували Мар’яна ЯКИМІВ, Уляна ЛАВРІВ


Сайт компанії 

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • Альфа-хліб
  • Semix
  • зернові хліба
  • начинки солоні


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.