Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
 






Опитування
Опитування

Якої інформації на нашому порталі Вам би хотілося бачити більше?

Новини
Це найбільш повні і достовірні дані про учасників вітчизняного м'ясjпереробного ринку України.

З 6 серпня 2019 року набув чинності у повній мірі Закон України 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів». Новий закон приводить українське законодавство відповідно до...

Більше новин за тегами
Статті

Одним із передових методів підвищення харчової цінності борошна є використання сухої пшеничної клейковини (СПК). Це не лише білковий збагачувач борошна, а й натуральний наповнювач,...

Більше статей за тегами
17
30.10.2019р.
Українські курятина, ягоди і яблука користуються найбільшим попитом в ЄС

Про це заявив віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба, передає agropolit.com.

Кулеба зазначив, що агропромисловий комплекс України може скласти конкуренцію не тільки в Європі, але і у всьому світі. Тому не всі задоволені, що на європейському ринку з’являється українська продукція.

Він прокоментував і нещодавно ухвалений проект змін до Угоди про асоціацію України з ЄС в частині збільшення квот для українського м’яса птиці:

«У народі ці зміни відомі як «Угода про птицю». Зміни передбачають, що безмитні квоти на експорт м'яса птиці до ЄС з наступного року почнуть збільшуватися з 20 до 70 тис. т. Хто в курсі, той знає, наскільки це складна історія. Хто не знає – просто повірте, що дуже складна», – сказав Кулеба.

Він додав, що цим рішенням ми знаходимо новий баланс у торгівлі з ЄС за конкретними позиціями.

«Але це важливо не лише щодо м'яса птиці, успіх в експорті якого схвилював наших європартнерів. Баланс потрібен і в торгівлі іншими товарами. Наша торгівля з ЄС має не лише зростати, але і бути збалансованою за усіма позиціями», – вважає Кулеба.

Кулеба додав, що позиція уряду незмінна: підтримувати українських експортерів, збільшувати кількість експортерів за конкретними позиціями і зрештою привести Угоду про асоціацію у відповідність до реального потенціалу торгівлі та стратегічних амбіцій асоціації України.

Джерело: Agravery.com

Теги та ключові фрази

Більше новин за тегами
  • ягоди40
  • Європейський союз
  • курятина


Поділіться цією інформацією в соцмережах, дякуємо за популяризацію порталу:
Також Ви можете:

Додати до закладок Підписатись Версія для друку



Коментарів немає, будьте першими та розпочніть дискусію


   



Пропозиції, що можуть Вас зацікавити
Більше пропозицій за тегами

При використанні матеріалів посилання на www.harchovyk.com (для інтернет ресурсів з гіперссилкою) обов'язкове.